O viziune alternativă de amenajare a scuarului din str. București 68 din Chișinău

Săptămâna asta am adresat o solicitare în adresa preturii sectorului Buiucani din Chișinău privind proiectul de amenajare a scuarului din str. București 68. Pe această cale salutăm intenția preturii privind crearea căilor de acces, iluminării nocturne, amplasării mobilierului și amenajării lui cu plantări dendrologice în acest scuar.

Ținându-se cont de experiența Asociației „Oberliht”, în calitate de utilizator activ al scuarului, ne adresăm cu rugămintea să fim incluși în procesul de amenajare a acestui spațiu public, astfel încât să putem contribui și transmite recomandări în vederea transformării lui într-un spațiu pietonal deschis și accesibil pentru publicul interesat de evenimente culturale în aer liber.

În acest context vă invităm să luați cunoștință cu o propunere pe care am elaborat-o în anul 2016, reieșind din interesele exprimate de comunitatea artistică și de publicul larg, și care oferă o viziune alternativă de amenajare a scuarului din str. București 68 din Chișinău: https://bucuresti68.wordpress.com/re-design/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: